05.02, 04.03 ja 08.04 Motivatsiooniüritus naistele – HAKKA ETTEVÕTJAKS

Kagu-Eesti Innovatsioonikeskus koos partneritega kutsub osa võtma lahedalt inspireerivatest üritustest.
Esimesel üritusel  jagavad  oma põnevaid kogemusi ettevõtjad. Teisel kokkusaamisel käime külas erinevates valdkondades tegutsevatel nais-ettevõtjatel nende endi töökohtades. Kolmandal kokkusaamisel saab personaalset nõu oma ideede ja ettevõtlusega alustamise osas ettevõtjatelt ja ärinõustajatelt.
Üritustel osalejate vahel  läheb väljaloosimisele üks tasuta koolituse koht aprillikuus algaval „Alustava ettevõtja baaskoolitusel“ Võrus ning hea ideega ettevõttele  pakutakse välja ruumilahendus Kagu-Eesti suurimas ettevõtluskeskuses (KEIK). Lisaks tasuta ärialane nõustamine oma ettevõtlusega alustamisel.

 Tule kohale ja vii oma unistused ellu! Registreeri üritusele SIIN