Koolitusprogramm “Ideest iduettevõtteni” sai hoo sisse

Kagu-Eesti Innovatsioonikeskuses algas sel nädalal 3-päevane koolitusprogramm.
Esimesel päeval rääkis Kadri Tammai Tehnopolist äriidee leidmise viisidest, jagas soovitusi, kuidas komplekteerida meeskonda ning kuidas konkurentidest eristuda. Aavo Hummal Võrumaa Arenduskeskusest tutvustas keskkondi, kus on mugav teha finantsprognoose, samas tõdes, et startup-maailmas ei pruugi prognoosid õnnestuda, kuna arengud on hoogsad ja tihtipeale ettearvamatud. Andres Kuusik Tartu Ülikoolist ja Kuldar Leis jagasid kogemusi ja nõuandeid turundamisest ja rõhutasid, et ettevõtluses tuleb mõelda suurelt ning tegutseda kirega.
Teisel päeval rääkis Kadri Tammai persoona loomisest, turundusest ja müügikanalitest. Jana Budkovskaja Prototronist tutvustas Prototroni tegemisi ning andis praktilisi soovitusi, mida silmas pidada kui minna oma äriideed tutvustama rahastajatele ning millised tegevused on olulised prototüübi väljatöötamisel.
Koolitusel osalesid aktiivsed osalejad, kes jagasid ka oma kogemusi ja mõtteid.
Kolmas koolituspäev toimub juba 04. novembril.

Lepingut rahastatakse Startup Estonia programmi (projekti number EU50651) raames Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.