Avatud uste päev Kagu-Eesti Innovatsioonikeskuses

3. oktoobril toimus Ettevõtlusnädala raames KEIKis avatud uste päev. Käisime kahe huviliste grupiga külas meie majas tegutsevatel ettevõtjatel ja saime osa nende igapäevategemistest. Fuajees näitasime KEIKi ajaloolist film ja virtuaaltuuri tänapäeva. Meid üllatasid magusate päevapakkumiste ja loosikorviga: Koogimeister, Mobecor, Aluweld, KEIK, MY.M juuksurisalong, Hermosa Ilutuba, lemmikloomade ilusalong – Groomer Alina, Roosi lokaal, Une Mi, fotograaf Annika Varusk, Täpiline Tuba, Tai teraapiad, Joosep Graphics, Inkin Room. Degusteerisime head ja paremat, nautisime todrishow-d, ostlesime, muljetasime – oli tore päev! Täname kõiki külastajaid, kauplejaid ja meie toredaid ettevõtjaid, kes panustasid sündmuse õnnestumisele! Kordame sündmust järgmisel aastal. Kohtumiseni KEIKis Räpina mnt 12!